Skip links

Website laten maken in Oss?

Samen zorgen we voor jouw digitale groei.

Website laten maken in Oss?

Wij werken voor veel opdrachtgevers in de omgeving van Oss en zitten zelf ook gevestigd in Oss! Hierdoor kunnen we makkelijk en snel afspraken met elkaar plannen. Met meer dan 50 gebouwde websites en webshops weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Dit doen we in het CMS-systeem van WordPress (en Woocommerce). Onze websites zijn dan ook altijd 100% responsive en gebruiksvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent.

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Tanja Bongers
Tanja Bongers
11/05/2024
Snel en makkelijk schakelen met HJ Online waardoor we in snel tempo een nieuwe website voor het creëren van meer ontmoeting in ons dorp.
Bas
Bas
07/05/2024
HJ Online heeft de nieuwe website van Jobtimum ontworpen en ontwikkeld. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de snelheid waarmee ze hebben gehandeld. Ze hebben slechts één woord nodig om een prachtige website te creëren en denken goed mee met de wensen van de klant.
Paul Oortman
Paul Oortman
30/04/2024
HJ Online heeft ons snel en vakkundig geholpen aan een mooie en overzichtelijke website, welke de senioren in ons dorp op een simpele wijze kunnen raadplegen.
JATJ Ceelen
JATJ Ceelen
08/03/2024
Fijn bedrijf! Veel voor ons betekend voor herstel van vindbaarheid!
Geert van der Wielen
Geert van der Wielen
10/07/2023
Blij met hetgeen we samen met Jens hebben kunnen realiseren voor wat betreft onze hernieuwde website vanhooffhenos Met een goed luisterend oor en vakkundig advies van HJ-online hebben wij de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We zullen dit jong bedrijf dan ook aan eenieder, die een mooie website wil laten maken, aanraden. 6 sterren!
mike ulijn
mike ulijn
25/05/2023
HJ-Online, bedankt voor het maken van onze website. Goede service en staan altijd voor je klaar
Rick Van Hout
Rick Van Hout
24/04/2023
Ze staan altijd voor je klaar om te helpen en dingen meteen op te lossen. Super geregeld!
Harry Hofmans
Harry Hofmans
30/09/2020
Top werk geleverd, bedankt!
Ties van Heulekom
Ties van Heulekom
09/07/2020
Goed werk geleverd jongens! Bedankt
REVITALICE
REVITALICE
20/06/2020
HJ-Online heeft de website voor mijn bedrijf gemaakt. Twee jonge proffessionals die goed luisteren en 24/7 voor je klaar staan met vragen! Een echte aanrader voor je website! REVITALICE personal coaching

Betaalbare websites

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing oplossingen, het bouwen van websites en webshops. Door het gebruik van WordPress kunnen we tegen scherpe tarieven websites bouwen. Onze prijzen zijn altijd transparant. Zo bouwen we onze website al vanaf €599,-. Jouw website in Oss laten maken? Neem gerust een keer (vrijblijvend) contact op, de koffie staat klaar!

Een aantal van onze projecten: